Tervetuloa verkkokauppaan! Toimitusaika 1-2vrk. Rahtivapaa toimitus yli 140 € tilauksiin.

Kuntopyörä-toimistoistuin Gymstick Desk Bike

355,00  Alv 0%

Rahtivapaa toimitus perille.

Gymstick Desk Bike Toimistopyörä on kätevä kuntopyörä, jolla voit polkea esimerkiksi omalla työpisteellä tietokoneen ääressä. Toimistopyörä tunnetaan myös nimellä aktiivituoli tai työpistepyörä.

Liika istuminen on vaarallista ja altistaa monenlaisille vaivoille. Liikkumattomuuden seurauksena mm. lihakset passivoituvat ja surkastuvat, verenkierto heikkenee, välilevyt rappeutuvat ja luusto haurastuu. Lisäksi istuminen voi aiheuttaa selkä- ja niskakipuja, asento-ongelmia sekä kasvattaa diabeteksen ja ylipainon riskiä.

Säädettävän satulansa vuoksi Desk Bike sopii hyvin lähes minkä vain työpöydän ääreen. Satulamallinen istuin pitää luonnollisesti selän suorassa ja polkeminen vilkastuttaa verenkiertoa ja pitää mielen virkeänä. Työn ohessa polkee helposti pidemmänkin matkan huomaamatta samalla kun kunto kohoaa ja työteho nousee!

Toimistopyörä on täysin johdoton. Voit säätää harjoittelun vaativuutta 8-portaisen manuaalisen vastuksensäädön avulla. Vastusta on helppo säätää satulan alapuolella sijaitsevasta nupista. Kevyt ja hyvin hiljainen 2,5kg vauhtipyörä tekee polkemisesta yhtä luontevaa sekä pienillä että suurilla nopeuksilla.

Kuntopyörän runkoon on kiinnitetty pieni mustavalkoinen LCD-näyttö, joka toimii paristoilla. Näytöltä voi seurata harjoitusaikaa, poljettua matkaa, nopeutta ja kalorinkulutusta. Seuraa suoritustasi työpäivän aikana ja luo itsellesi liikuntaan motivoiva tavoitteellinen harjoitusohjelma.

Tilaa nyt kätevä ja hiljainen Desk Bike Toimistopyörä ja ehkäise istumatyön haittoja hyötyliikunnalla!

Seinäjoen Toimistotukku

IT-Toimisto-Kalusteet 
Seinäjoen Toimistotukun uusi verkkokauppa palvelee
reilun 14 000 artikkelin valikoimalla asiakkaita kaikkialle Suomeen.  

Turvalliset hinnat, palveleva verkkokauppa ja riittävän nopeat toimitukset asiakkaille perille ovat nyt käytettävissä tarvittaessa ilman rekisteröitymistä kauppaan.

 

 

Ota yhteyttä

Seinäjoen Toimistotukku Myynti Puh. 045 679 3174 myynti@seinajoentoimistotukku.fi

Tietoja

Copyright 2020 Seinäjoen Toimistotukku – kaikki oikeudet pidätetään. 

Design by: RIIMA 

×

Ostoskärry