Tervetuloa verkkokauppaan! Toimitusaika 1-2vrk. Rahtivapaa toimitus yli 140 € tilauksiin.

Laadukkaat tanskalaiset LINAK sähköpöydät

Seinäjoen Toimistotukku on laadukkaiden tanskalaisten LINAK® sähköpöytien asiantuntija ja tukkuri Suomessa.

Miksi kannattaa valita LINAK?
Mitä etuja LINAK-järjestelmällä varustettu pöytä tarjoaa? Olemme koonneet 10 merkittävintä etua valita LINAK DESKLINE, jolla on yli 20 vuoden kokemus toimistokalustealalta.

#1 Huippuluokan teknologiaa

Teemme kaikkemme, jotta olisimme jatkuvasti teknologian edelläkävijöitä. Olemme esimerkiksi kehittäneet sovelluksen iOS-, Android- ja Windows 10- laitteisiin, jolla voidaan ohjata pöytää ja asettaa suosikkiasentoja muistiin. Lisäksi tarjoamme ohjaimia ja ohjelmia, jotka muistuttavat käyttäjää nousemaan seisomaan, sekä törmäyksenestoteknologiaa (sisäänrakennettu PIEZOTM ja ulkoinen Desk SensorTM 1, jotka estävät materiaalivahingot. Vähintään yhtä tärkeää on se, että DESKLINE®-tuotteidemme virrankulutus on valmiustilassa vain 0,1 W tunnissa (ZEROTM Power) ja että niiden valmistuksessa on käytetty vain PVC-vapaata muovia (PVC-FreeTM).

#2 Laaja tuotevalikoima

Lähes rajattomasti mukautettavissa LINAK DESKLINE -tuotevalikoimaan kuuluu sekä erityyppisiä, -muotoisia ja -värisiä pilareita ja ohjaimia. Ratkaisumme ovat aina asiakaskeskeisiä, jotta ne sopisivat käyttökohteisiinsa täysin saumattomasti. Tuotteillamme ja komponenteillamme on yli 1 200 patenttia, ja valikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen hintaluokkaan – perusmalleista aina erittäin edistyneisiin versioihin. DESKLINE-tuotteita voi yhdistellä erittäin monipuolisesti ja ne ovat yhteensopivia vanhempien tuoteversioiden kanssa, joten vanhemmat järjestelmät on helppo päivittää yksinkertaisesti hankkimalla niihin uusia osia. Valitessanne LINAKin, saatte taatusti hyvää laatua. Se ei kuitenkaan tarkoita, ettei tuotteidemme hinnat olisi kilpailukykyisiä.

#3 Maailmanlaajuinen/paikallinen tuki

LINAK on globaali yhtiö, joka myy tuotteita suureen osaan maailmasta. DESKLINE-segmenttimme on korkeussäädettäviin työpöytiin suunniteltujen sähkökäyttöisten nostopilarien ja karamoottorien markkinajohtaja. Meillä on 30 tytäryhtiötä ympäri maailmaa, ja ne kaikki tuntevat omat paikalliset markkinansa läpikotaisin. Sen ansiosta voit olla varma siitä, että useissa eri maissa myytävät tuotteet ovat aina yksittäisten maiden kaikkien vaatimusten mukaisia. Paikallinen läsnäolomme tarkoittaa sitä, että meillä on varastoja useissa eri maissa, ja että tarjoamme paikallista tukea nopeasti ja luotettavasti kaikkialla, missä toimimme.

#4 Sertifioinnit

Karamoottorimme ja järjestelmämme ovat kaikkien niitä koskevien standardien ja lainsäädännöllisten vaatimusten mukaisia. Noudatamme RoHS-direktiiviä, joka rajoittaa vaarallisten aineiden käyttöä sähkö- ja elektroniikkalaitteissa. Noudatamme LVD-matalajännitedirektiiviä sekä EMC-sähkömagneettista yhteensopivuutta koskevaa EU-direktiiviä. Yrityksemme, tuotantolaitoksemme ja tuotteemme noudattavat luonnollisesti EU:n REACH-asetusta. Tutustu meidän sertifiointeihimme.

#5 Vahva kumppani

LINAK on johtava korkeussäädettävien työpöytien säätöjärjestelmien valmistaja, joka yhdistetään laatuun ja tanskalaiseen muotoiluun. LINAKin koko ja markkina-asema tekevät yrityksestä vakaan ja luotettavan yhteistyökumppanin, jonka brändi tunnetaan vahvana. LINAK on varma valinta, joka näkyy myös toiminnassamme, jossa toimimme pitkällä tähtäimellä ja panostamme pitkäaikaisiin kumppanuuksiin. Olemme valmistaneet nostopilareita korkeussäädettäviin työpöytiin jo yli 20 vuotta, ja karamoottoreita mitä erilaisimpiin käyttökohteisiin jo vuodesta 1979.

Olemme luotettava kumppani myös sen ansiosta, että huippuluokan automatisoitu tuotantomme on joustava ja luotettava. Toimitamme huolellisesti tarkistetut tuotteemme niin ikään luotettavasti, sillä pilareidemme toimitusaika on keskimäärin alle neljä viikkoa, ja käytämme vain luotettavia logistiikkakumppaneita.

#6 Hyvä muotoilu

Hyvä muotoilu on LINAKille tärkeää. Panostuksemme muotoiluun näkyy muun muassa tiettyjen pilareiden huomaamattomissa liukujohteissa, erimuotoisissa pilarien profiileissa sekä mahdollisuudessa valita pilarin väri lukuisista vaihtoehdoista. Käyttäjäystävällisyyteen panostamme tekemällä tuotteistamme mahdollisimman intuitiivisia käyttää. Tuotteiden kasaamista ja yhdistämistä helpottamaan olemme kehittäneet Desk Frame 2, Kick & ClickTM- ja Plug & PlayTM -konseptit.

#7 Laatu

Laatu on LINAKille kaikki kaikessa. 50 insinööriämme työskentelee ainoastaan DESKLINE®- ja HOMELINE® -segmenttien tuotteiden parissa. Nostopilarien valmistuksessa käytämme tuotantorobotteja tasaisen huippulaadun varmistamiseksi. Lisäksi käytämme vain parhaita alihankkijoita ja testaamme kaikki tuotteet ennen niiden lähettämistä tehtaalta. LINAK DESKLINEn takuu on 5 vuotta.

#8 Kestävä kehitys ja vastuullisuus

LINAK toimii lähellä asiakkaitaan vastuullisesti kaikkialla maailmassa. Valtaosa tuotteidemme raaka-aineista tulee läheltä eurooppalaisten tavarantoimittajien toimittamina. Koska materiaaleja ei tuoda maapallon toiselta puolelta, toiminnallamme on vähemmän ympäristövaikutuksia. Euroopassa tuotteemme toimitetaan Tanskan tehtaaltamme joustavasti erikokoisissa erissä, jolloin asiakkaidemme ei tarvitse tilata täysiä kontteja, vaan ainoastaan tarvitsemansa määrä tuotteita. Tanskan tehtaamme käyttää ympäristösertifioidusta aurinkoenergiapuistostamme saatua vihreää energiaa. Tavoitteenamme on tulla täysin hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä. DESKLINE-tuotteemme eivät sisällä PVC:tä, ja niiden energiankulutus valmiustilassa on alle 0,1 W.

LINAK-järjestelmien käyttöikä on pitkä ja ne ovat yhteensopivia aiempien versioiden kanssa, joten vanha korkeussäädettävä työpöytä on helppo päivittää käyttämään uusinta tekniikkaa ja uusia osia. Näin uusinta teknologiaa haluavan käyttäjän ei tarvitse vaihtaa koko järjestelmää. Kun järjestelmä lopulta poistetaan käytöstä, osat voidaan kierrättää ekologisesti.

#9 LEAN-tuotanto
LINAK valmistaa nostopilareita ja lineaarisia karamoottoreita automatisoiduilla tuotantolinjoilla, jolloin tuotteiden tasalaatuisuus varmistetaan ja valmistusvirheet minimoidaan. Kehitämme ja valmistamme järjestelmämme täysin itse – moottorijärjestelmät, vaihteistot, elektroniikan, ohjaimet ja ohjelmistot mukaan lukien. Nykyisin LINAK valmistaa yli 1,000,000 kalusteiden säätöjärjestelmää vuodessa.

#10 Paikallinen LINAK-yhteistyökumppanisi

LINAK OY on toiminut Suomessa jo vuodesta 1996 lähtien ja toimittanut korkeussäädettäviin työpöytiin suunniteltuja lineaarisia karamoottoreita ja nostopilareita paikallisille asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti sekä pieniä että suuria toimituksia. Tunnemme paikalliset trendit ja vaatimukset niin Suomessa kuin Baltiassakin, ja meillä on vankka markkinatuntemus. Tarjoamme teknisiä ratkaisuja, teknistä tukea ja ongelmanratkaisupalveluita asiakkaidemme sähköisesti korkeussäädettäviin työpöytiin.

Seinäjoen Toimistotukku

IT-Toimisto-Kalusteet 
Seinäjoen Toimistotukun uusi verkkokauppa palvelee
reilun 14 000 artikkelin valikoimalla asiakkaita kaikkialle Suomeen.  

Turvalliset hinnat, palveleva verkkokauppa ja riittävän nopeat toimitukset asiakkaille perille ovat nyt käytettävissä tarvittaessa ilman rekisteröitymistä kauppaan.

 

 

Ota yhteyttä

Seinäjoen Toimistotukku Myynti Puh. 045 679 3174 myynti@seinajoentoimistotukku.fi

Tietoja

Copyright 2020 Seinäjoen Toimistotukku – kaikki oikeudet pidätetään. 

Design by: RIIMA 

×

Ostoskori